Sortiment

Modeller och mått
se detaljer i dezall shop 


Instruktion

funktion o monteringFolder

Ladda ner


Dezall lamptops sortiment.Här nedan visar vi närbilder på våra sköna färger och former, och har även fångat några ögonblicksbilder på lamptoppar installerade i olika hem- och kontorsmiljöer. Man har varierat stilar, färger och plockat upp accenter. Eller så har man bara skapat en självklar diskret elegans som smälter in. Välkomna att inspireras!

Dezall Musica.


Musik och olika instrument har många vackra former. Det är just från instrumentens värld som formen till vår takkopp Musica har sitt ursprung, mjukt och med känsla.

Modellen "Musica" finns i vitt (blank och matt), silver, mässing, svart soft och röd soft.

Dezall Round.


Modellen "Round" har en rundad form som passar så bra till de många runda eller stilrena lampor och annan inredning vi gillar idag. Samtidigt är den tidlös och diskret.  Dezall Round finns i svart soft, röd soft, silver, mässing och vitt (blank o matt).

Dezall Tjus.


Modellen "Tjus" är tjusig, som man förstår både av namn och form! Den finns i vitt (blank o matt), orange, svart, silver, grön och röd chili och krom. Tjus är enkel att matcha med många typer av lampor och miljöer - våga förändra med lite färg!!

Miljöbilder hittar du i galleriet längre ned.

Dezall Kub.

 

Modellen "Kub" är lite annorlunda. De flesta lampkåpor på marknaden är ju runda. Vi frågade oss varför det måste vara så och skapade en kubisk! Den har förstärkts av ribbor på sidorna som gör att den får liv. Kub blir ett litet roligt inslag där du kan blanda både stilar och former. Allt efter din egen smak.


 

Ögonblicksbilder.

 

Dezalls takkopp ger dig en personligare lampa.

Matcha färg och form till din nya lampa efter din egen smak, eller ge din gamla lampa ett riktigt design-lyft. Eller varför inte kombinera lamptoppen med en tuff färgad tygsladd och göra din egen lamp-installation?