Om oss

Om Dezall®.Dezall - utveckling av smarta och snygga inrednings- och designprodukter.


Varumärket Dezall® skapades under 2007 som en kombination av "design" och "for all". Tanken är att produkterna som säljs hos Dezall skall vara både smarta lösningar på utmaningar i vardagen, men samtidigt även vara snygga produkter som skapar ett harmoniskt helhetsintryck och vara lite annorlunda. Det är också att tillföra design på områden som tidigare bara uppfyllt en funktion.

Lamptops är första produktserien som lanserats under Dezall. Våra takkoppar finns i ett antal modeller, i olika former och färger. Alla är baserade på samma patenterade grundkonstruktion.Bakgrund.


Det hela började med att jag, grundaren, köpte en ny och snygg designlampa. Jag fick den levererad hem och jag började entusiastiskt att montera den på sin utvalda plats. Sen tänkte jag, det var ju tusan att inte ens denna dyra lampa har en bättre lösning för hur man hänger upp den. Den där kåpan längst upp var helt omöjlig att få att hänga rakt. Jag letade på nätet efter lampkåpa, takkåpa, takkopp, sladdkopp, upphängning, osv, men hittade inget som både hade funktion och design. Till slut resignerade jag, men samtidigt tänkte jag att det bara måste finnas en smartare lösning... Då föddes idén till det som idag kallas Lamptops - toppen av en lampa.Design.


Dezall lamptops design, funktion och patenterade uppfinning är framtagen av Dezalls grundare Karin Ljungren. Dezall Lamptops har blivit tilldelade det renommerade designpriset "red-dot design award" 2010.

.


"Everyone recognizes the challenge of getting a lamp to sit straight to the ceiling. 

Dezall Lamptops are a brilliant and simple construction which really works.

The design and the stylish colours can really make a difference in every home!“


– Simon Davies, Interior decoration designer, lead in the TV show

“Design Simon&Tomas” etc.

Kontakta oss gärna för mer information.


  Mail: info@dezall.se


  Dezall

  Creality AB

  Hägervägen 10

  131 42  Nacka

  Sweden


  Tel: +46 73 808 1188
  Facebook

  fb.com/dezall  Webshop  
  shop.dezall.se/sv/